syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Pas SHERRlT me Julin, Sindit i ndodh ajo që nuk pritej (Foto)

Sindi dhe Juli u pe ulluan nga “Përputhen” pas ska ndalit që ndodhi të hënën. Sindi reagoi ashpër pas një komenti të Julianit, i cili i tha “Je si vaji i Borshit, ekstra i vi rgjër” dhe ndërhyrjes nga ana e Mevlanit, të cilin tentoi ta go diste.

Për të gjithë këtë, Sindi reagoi dje me një shkrim në Instastory ku kërkoi falje publike për ekzagjerimin dhe tregoi se gjatë kësaj kohe ka marrë shumë kërcënime e ofendime.

Ndërkohë me profilin në Instagram të Sindit këto tre ditë ka ndodhur diçka e çuditshme.

Një ditë pas ska ndalit, pavarësisht s ulmeve dhe of endimeve në rrjete sociale, Sindit iu rritën ndjekësit në Instagram. Nga 208 mijë ndjekës që kishte në 209 mijë ndjekës. Ndërsa një ditë pasi kërkoi falje, Sindit i kanë humbur plot 5 mijë ndjekës. Sot konkurrentja ka 204 mijë ndjekës.

Sa i përket ska ndalit, pritet që gjithçka të sqarohet në “Përputhen Prime”.

Ndërkohë Sindi dje shkroi këto fjalë duke kërkuar ndjesë publike: “Përshëndetje të gjithë! Po prisja momentin që do kthehem në studio për të pranuar faljen e Julit dhe për t’i kërkuar falje atij dhe produksionit për ekzagjerimin e reagimit tim. Normalisht që pasi kam parë ritransmetimin, e kam vënë re që ai nuk e ka pasur me tendencë të keqe. Mbase të qeshurat që kanë shp ërthyer nga të tjerët për batutën e thënë që realisht mua më prek jo për faktin se jam e v irgjër që realisht më kanë bërë të reagoj keq.

Në moment e sipër çdokush do të vepronte në një mënyrë të caktuar. Eh, unë jam njeri që nuk i menaxhoj dot nervat dhe normal reagova ashtu si jam pa maska dhe siç kam vepruar gjithmonë. Më vjen keq që një Shqiptari e tërë të më s let mua pa ditur asgjë në lidhje me mua, me kër cënime, me ofe ndime, me nxjerrje certifikatash personale familjare e shumë e shumë të tjera, duke e ditur që në fund të ditës ishte thjesht një reagim i momentit në një reality shoë.

Do të doja t’i kërkoja shumë falje edhe publikut, sepse realisht nuk ka qenë asnjëherë qëllimi im të bëj askënd të ndihet keq e për më tepër të papranuar nga unë. Ju lutem nga zemra gjithë këtë mllef ta shprehni për problemet sociale që kemi ditë pas dite dhe jo për një reagim të një 22-vjeçareje që në fund të ditës ka shumë për të mësuar nga jeta dhe është thjesht pjesë e një reality-shoë. Unë nesër, pasnesër do ta kem shok Julin dhe juve çfarë ju ngel? Kër cë nimi që më keni bërë mua dhe familjes time. Çfarë bëni o njerëz?”, shkruan Sindi.