Pas suksetit te “Njerez dhe fate” nuk u shfaq me ne televizion,shikoni c’ka ndodhur me Pavlina Manin

  0
  565

  Trajtonte ngjarjet e fenomeneve të viteve ’90 në një mënyrë të tillë sa edhe sot mbahen mend.

  Seriali “Njerëz dhe Fate” do të ishte një nga serialet më të suksesshëm në Shqipëri, me një kast të mrekullueshëm aktorësh.

  Një prej këtyre aktoreve mbetet edhe personazhi i Dritës, gruaja e shtëpisë së familjes Guri, emri i të cilës është Pavlina Mani.

  Por ku ndodhet ajo sot?

  Menjëherë pas kësaj telenovele, aktorja u largua me familjen e saj në Shtetet e Bashkuara, ku jeton dhe sot prej 16 vitesh.

  Se si duket nëna Pavlina Mani sot; Shikoni fotot e mëposhtme: