syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Pas TËRMETlT në Turqi dhe VlRUSlT në Kinë, paraIajmërimet e FRlKSHME të Baba Vangas

Baba Vanga”, e lindur në Bullgari është quajtur “Nostradamus i Ballkanit” për parashikimet e saj.

Deri më tani ka parashikuar saktë ngjarjet si ISIS e Brexit, tani do të njoftoheni me parashikimet e saj që i kishte bërë 23 vjet më parë për vitin 2020.

Ajo tha se viti 2020 do të jetë i zymtë, me shumë tsu;namë dhe tër;mete që do të go dasin kontinentin.

Kështu të premten ndodhi tër;meti në Turqi, ku deri më tani ka shkuar në 35 numri i vik timave.

Tër;meti me madhësi 6.8 me qendër në qytetin Sivrice në provincën Elazig bëri që disa ndërtesa të she;mben.

Tër;meti i të premtes në Turqi u ndje edhe në Siri, Liban dhe Iran.

“Baba Vanga” parashikoi që bota do të v;uajë nga fatk;eqësi të shumta këtë vit, me Pakistanin, Kinën, Japoninë dhe Alaskën. Ajo tha se 400 njerëz do të vd esin pasi një tër;met do ta go det kontinentin aziatik.

Në Kinë, është përhapur “ko;ronav;irusi” me epiqendër në Wuhan, ku deri më tani numri i të vde kurve ka arritur në mbi 550 mijë, ndërsa ka infektuar rreth 6.5milion në të gjithë botën.

SHBA-të, Tajlanda, Koreja e Jugut, Japonia, Australia, Franca dhe Kanada kanë raportuar raste të virusit, për të cilin zyrtarët e shtetit kinez paralajmëruan sot se po rriteshin me të madhe.

Profesori Georgi Lozanov analizoi veprën e saj në detaje të hollësishme dhe zbuloi se afër 80% e parashikimeve të saj u realizuan.