/Pas vitesh të Iidhur, Fotini dhe Danieli nd ahen përfundimisht

Pas vitesh të Iidhur, Fotini dhe Danieli nd ahen përfundimisht

Fotini dhe Danieli ishin një nga çiftet më të ko mentuar të showbiz-it shqiptar, të cilët së bashku arritën të fitonin “Big Brother Albania 9”.

Ata kishin një Instagram të përbashkët me emrin “La Fo Da”, ku publikonin foto të ndryshme me njëri-tjetrin dhe dukeshin shumë të lumtur. Por prej disa muajsh kjo faqe ishte e mbyllur, deri së fundmi.

Fotinia e ka rimarrë sërish këtë faqe dhe e ka hapur atë, por janë vënë re ndryshimet që ajo ka bërë. Fotinia ka hequr emrin e Danielit dhe ka lënë vetëm emrin e saj, ndërsa ka fshirë fotot që kishte me të. Ajo ka publikuar fotot e saj dhe me familjarët.

Nuk dihet ende shkaku që çoi në nda rjen e dyshes shumë të komentuar dhe e vetmja gjë që na mbetet, është të presim që Fotini ose Danieli të flasin vetë.