/Pasagjeret po PRlSNlN valixhet ne aeroport,ngeIen me goje hapur nga ajo qe SHOHlN

Pasagjeret po PRlSNlN valixhet ne aeroport,ngeIen me goje hapur nga ajo qe SHOHlN

E mbështjeIIë në një thes, një gazeIë rrëshqet në rripin që mban bagazhin në aeroport, si një valixhe.

Imazhi ka bërë xhiron në rrjetet sociale dhe është marrë në aeroportin ndërkombëtar të Mitiga, gjashtë kilometra nga Tripoli.

GazeIa erdhi nga Ghat, një qytet libian në kufirin me Algjerinë dhe për këtë arsye kishte udhëtuar për një fluturim të brendshëm.

Fotoja është nisur në faqet e saj të “Facebook” dhe “Twitter” nga The Libya Observer dhe lajmi menjëherë ka vënë në lëvizje shoqatat mjedisore.

Fondacioni Libyan Wildlife Trust bën thirrje për një he tim për të vënë në dukje se gazeIet janë ndër objektivat e preferuara të lu ftëtarëve në vend dhe se ato janë në rre zik serioz të zh dukjes.

Gazeta “Al Araby” pohon se është kërkuar një h:etim i brendshëm për in cidentin:

çështja vjen për shkak të një anarkie të theIIë në kompaninë e transportit ajror, e cili mund “të hapë derën për forma shumë të rre zikshme të kon trabandës”.