/Pasagjeri hynë në urban në Tiranë dhe i vjedh portofolin shoferit (Video)

Pasagjeri hynë në urban në Tiranë dhe i vjedh portofolin shoferit (Video)

Jo vetëm qytetarët, por edhe shoferët urban mund të bien pre e grabltjeve.

Pak ditë më parë një qytetar u fut në mes të ditës në urban, futi dorën në xhaketën e shoferit dhe i vodhi protofolin.

Në videon e publikuar nga JOQ,shihet qartë se personi merr protofolin nga xhaketa e shoferit pa asnjë problem.

Ai pret disa momente brenda për të hequr dyshimet, deri kur mendoi se mund të largohej i sigurt./Gazetain