/Pasi OFENDOl shqiptarët, gazetari Ilir Paço i deI kundër edhe Marin Memës

Pasi OFENDOl shqiptarët, gazetari Ilir Paço i deI kundër edhe Marin Memës

Gazetari Ilir Paço, ndoshta shumë nuk e kanë ditur ose nuk e kanë pritur nga një gazetar në TV Kombëtar, por gjatë këtyre kohëve të fundit ka qënë jashtzakonisht aktiv nëpër rrjetet sociale.

Kryesisht në grupet ekst remiste antishqiptare greke, në grupet greke që pretendojnë për “vorio-epirin” por edhe në grupe mbështetësish të Kacifas.

Paço i ka ndërmarrë këto veprime pas reagimeve të shumta në median sociale, ku gazetari u diskreditua hapur pasi jepte “zemra” si dhe ngrinte në piedestal.

Të shtuquajturën “Ushtria e Vorio-Epirit” dhe te rroristin Kacifas, në postimet e një portali grek, Himara.gr.

Po ashtu edhe në një postim tjetër duke qartë qendrimet e tij, në atë postim ku grupet ekstr emiste sha nin e ofen donin shqiptarët.

Kryesisht Marin Memen për publikimin e fakteve të herë pas hershme ndaj padrejtësive që bëjnë grekët ndaj shqiptarëve, edhe po aty ai komenton dhe frymëzon këto grup