syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Pastruan kanalin e famshëm të Parisit, sendet që gjetën në brendësi i Ianë të gjithë me gojë hapur

Kanali Saint-Martin është një nga më të vjetrit dhe më të mrekullueshmit në Paris. Megjithatë, është gjithashtu një nga kanalet më të p;istë.Për këtë arsye autoritetet komunale janë mbledhur për ta pastruar atë me shumë përpjekje.

Kohët e fundit ata vendosën që ta thajnë atë për herë të parë që nga viti 2001, por kur punëtorët filluan pastrimin në fund filluan të shfaqen papritur disa gjëra.

Ju nuk do t’i besoni atë lloj gjërash që gjetën, që nga shishet e verës bosh, biçikleta dhe madje edhe një motor. Por kjo nuk është e gjitha, ata gjithashtu gjetën një ar më, shumë modele të telefonave celularë dhe një gamë të gjerë të objekteve të përditshme.

Kjo është ndoshta arsyeja se pse ishte aq i popullarizuar kanali në mesin e parisienëve, kur u dyndën për të parë rezultatet e punëtorëve të qytetit.