syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Pëllumb Pipero u k’urua në Itali? Ai e mohoi, por daIin të dhënat sh okuese që tregojnë se..

Mjeku infeksionist Pellumb Pipero doli per here te pare mbremjen e te merkures ne emisionin Open pas sherimit, ku mohoi te kete qene ne Itali per mjekim.

Nderkohe Genc Sejko ka postuar ne rrjetet sociale te dhenat e biletes qe ka perdorur Pipero per te flutuar nga Tirana ne Milano dhe anasjelltas.

POSTIMI I PLOTE

Pipero! Perveç se je servil i pushtetit je edhe gënjeshtar.

Ke fluturuar me Air Albania

05/02/2021 dalje Milano Nr i fluturimit (ZB203)

10/02/2021 hyrje Bergamo Nr i fluturimit (ZB208)

Në Itali nuk ke shkuar se ishte i sëmurë rëndë. Në Itali ke shkuar sepse je frikacak. Nuk je vetëm. Kështu e duan këtë botë të gjithë ata që kanë përfituar padrejtësisht prej saj.