/Pema u godlt nga rrufeja, burri nuk u beson syve çfarë gjeti kur shkoi ta priste me sharrë (Video)

Pema u godlt nga rrufeja, burri nuk u beson syve çfarë gjeti kur shkoi ta priste me sharrë (Video)

Për sukses në jetë ndonjë nevojitet vetëm fati, siç na tregon ky rast nga Serbia – madje edhe një godltje e rëndomtë e rrufesë.

Mediet regjionale kështu sjellin tregimin nga Arangjellovci në Serbi, ku lisi i familjes Mitrovic, i vjetër mbi njëqind vjet, gjatë motit me bubullima e ka godltur rrufeja.

Dhe, nuk do të ishte kjo fare e parëndomtë sikur ajo që ndodhi vërtetet të mos ishte për kategorinë “besoni a mos besoni:. I zoti i pronës Marko Mitrovic është nisur me sharrë për ta pastruar terrenin pas rrëzimit të lisit, shkruan meganews.al

Duke e prerë trungun ka mbetur i nemitur. Brenda tij gjendej – një qyp me duketë!

“Dola me sharrë dhe nisa t’i pres degët, pastaj në rrënjë pashë diçka të çuditshme.

E hoqa dheun dhe pashë vetë qypin përplot dukate”, i ka thënë Marko Mitrovic portalit lokal.

Pasi i kanë numëruar, kanë konstatuar se kishte mbi dy mijë dukatë, vlera e të cilëve është 300 mijë euro.

Se si kanë arritur aty, askush nuk e ka të qartë.

https://youtu.be/RW0gmXfMQgg