/Pensiønistja tregon jetën sek suaIe me 35-vjeç arin: Mezi ecja pas natës së martesës, me ÇMËNDl me…

Pensiønistja tregon jetën sek suaIe me 35-vjeç arin: Mezi ecja pas natës së martesës, me ÇMËNDl me…

Një pensioniste 80-vjeç are britanike shōkoi dëgjuesit e emisionit britanik të mëngjesit “This Morning”

pasi ndau aty detaje lidhur me jetën e saj sek suale me të dashurin 35-vjeç ar me origjinë Egjiptiane, me të cilin së fundmi ka lidhur kurorë.

Muhamed Ahmed Ibrahim e ‘çm endi’ të moshuarën pasi u njohën vitin e kaluar nëpërmjet Facebook dhe ajo fluturoi deri në Egjipt për ta takuar.

Sipas mediave egjiptiane, çifti është martuar dhe Mohamed tha: “Nuk më duhet kombësi apo para.

Jam rehat kështu dhe punoj, falë Zotit”.DailyMail shkruan se besohet se dasma u bë në Egjipt dhe Iris u konvertua në myslimane.

ta janë njohur në një grup Facebook ku dis kutohej tema e atei zmit.

Fillimisht i riu deklaroi dashurinë e tij për Irisin në rrjete sociale dhe kjo gjë u konfirmua pas takimit në aeroportin e Kairos, Nëntorin e kaluar.

80-vjeça rja tha se mezi eci të nesërmen e natës së parë që kaluan bashkë.