syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Për 5mije euro mund ta keni tuajën për 1 natë Kejvinën, daIin bisedat kur i kërkon para një djaIit

“5 mijë euro për një natë”, biseda private në emër të Kejvina Kthella.

Ka dy ditë që në rrjete sociale po qarkullon një bisedë private ku ka përfshirë modelen Kejvina Kthellen shkruan, Gazeta Plugu.

Në fotografinë e publikuar pretendohet një bisedë in.time e Kejvines me një person tjetër.

Sipas kësaj bisede personi në fjalë pretendon se Kejvina i ka marrë atij 5 mijë euro.

P.S: Të dashura Dhipse mos na thoni se jeni modele dhe punoni në djesë.

Sepse në CV tuaj nuk ka një kontratë apo një kompani modelingu për kë po punoni.

Ashtu siç dolën zbuluar në Kosovë vajzat të cilat ishin ekskorda luksi ashtu do zbuloheni edhe ju.

Vetëm kini pak durim jemi shumë afer, gjithçka do të publikohet me fakte dhe foto.