/“Përfitoi nga PlJET faIas”/ E ftuara ‘FËLLlQET’ në dasmë, i ‘shpëton’ në mes të pistës së vaIIëzimit

“Përfitoi nga PlJET faIas”/ E ftuara ‘FËLLlQET’ në dasmë, i ‘shpëton’ në mes të pistës së vaIIëzimit

Pothuajse gjithmonë neper dasma ndodh diçka që tregohet gjatë pas eventit. Një histori e tillë që nuk harrohet lehtë, është treguar në një grup në Facebook.

Si duket një e ftuar kishte pirë aq shumë sa i kishte shpëtuar ‘nevoja’ në pantallona duke përhapur në sallë një aromë aq të keqe, sa gjithë të ftuarit e tjerë u ‘evakuuan’.

Historia u nda te një grup dasmash në Facebook nga një grua me emrin Ashlee. Duke folur për The Sun, ajo tha se pas ceremonisë u shërbyen birra dh verë falas.

Sipas Ashlee, gruaja me emrin ‘Liz’, vendosi të përfitonte nga pijet falas dhe po i kthente gotat e verës njëra pas tjetrës.

Postimi vazhdonte më tej:

Pasi kaloi një orë, ne të gjithë u drejtuam në zonën e pritjes ku sërish kishte birra dhe verë falas. Liz vazhdoi të hante darke, por nuk mund t’ju them as sa udhëtime bëri në bar për verë të kuqe.”

Më pas, ndërsa ndodhej në mes të pistës së vallëzimit duke u endur sa këtej andej, gruas thuhet t’i kenë shpëtuar nevojat e saj fiziologjike duke bërë që të gjithë të dilnin jashtë.