Lajme

Përfundοn procesi i numërimit në bashkinë e Korçës, ja cila pαrti fitοn bindshëm

Procesi i numërimit ka përfunduar në bashkinë e Korçës dhe fitorja është e thellë për Partinë Socialiste.

Në bashkinë e Korçës, Partia Socialiste fiton 20837 vota.

Partia Demokratike merr 18263 vota, ndërsa Lëvizja Socialiste për Integrim 2465 vota.

Në KZAZ-në e qytetit Korçë po ashtu kryeson PS, me 14160 vota. Në këtë KZAZ, PD merr 12035 vota dhe LSI 1506 vota.