/PërIeshje në mes të rrugës, burri dhe gruaja G0DASlN me shkeIma njëri-tjetrin

PërIeshje në mes të rrugës, burri dhe gruaja G0DASlN me shkeIma njëri-tjetrin

Përl eshje në mes të rrugës, burri dhe gruaja god asin me shkelma e grushte njëri-tjetrin

Një përle shje e dhu nshme me gru hte shpër theu në një autostradë në Houston,

SHBA, mes një gruaje 20-vjeçare dhe një burri që ajo pretendon se e ndoqi atë dhe e gr ushtoi përmes dritares së veturës kur po priste në një semafor.

Analizë Quintana, pohon se burri, i paidentifikuar, u nis drejt saj me zem ërim pasi ajo aksi dentalisht i pr eu atij rrugën në trafik.

Pamjet tron ditëse të një video që qarkullon në mediat sociale tregojnë vajzën e cila del nga makina e saj dhe deba ton me burrin,

para se mes tyre të fillojë përl eshja ja dhe video per me teper hap foton apo v1deon ne vazhdim n раmјеn.