syntax error, unexpected '<', expecting end of file

PërpIasja fizike e Presidentit Meta me poIicinë, Artan Hoxha del me paraIajmërimin e rëndë

Gazetari Artan Hoxha ka reaguar ‘flakë për flakë’ pas përplasjes së Presidentit Ilir Meta me policinë bashkiake pranë zyrave të FRD-së.

“Dale dale, se nuk keni pare gje akoma….”, – paralajmëron Hoxha.

Presidenti i Republikës është përplasur me policinë e cila me një vendim bashkie ka shkuar të lirojë zyrat e selisë së partisë Fryma e Re Demokratike. Meta humbi toruan dhe u përplas fizikisht me policinë dhe kërcënoi rënd efektivët, duke i paralajmëruar se do t’i fusë në burg me duart e tija.