syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Perrallοre: Kjo është shtëpia sυper Iuksοze e Eni Çobanit, gjithçka duket e përsosur

Eni Çobani shquhet si njëra ndër figurat televizive më simpatike të ekranit.

Ajo shfaqet gjithmonë e kuruar në detaje para publikut, ndërsa arrin të rrë m bej ë vëmendjen

me simpatin dhe bukurin e saj, dhe e tillë duket se është edhe kur nuk përdor fare grim.

Por edhe shtëpia e saj duket ashtu një prej më të bukurave…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *