Lajme

Perrallοre: Kjo është shtëpia sυper luksοze e Eni Çobanit, gjithçka duket e përsοsur (VIDEO)

Eni Çobani shquhet si njëra ndër figurat televizive më simpatike të ekranit.

Ajo shfaqet gjithmonë e kuruar në detaje para publikut, ndërsa arrin të rrë m bej ë vëmendjen me simpatin dhe bukurin e saj,

dhe e tillë duket se është edhe kur nuk përdor fare grim.

Por edhe shtëpia e saj duket ashtu një prej më të bukurave,,,