/Përrenjas: Kamioni përpIaset me makinën e dasmorëve, nusja NXlRRET jashtë e …

Përrenjas: Kamioni përpIaset me makinën e dasmorëve, nusja NXlRRET jashtë e …

Një ak sident me pasojë pl agosjen e disa personave ka ndodhur ditën e sotme në Përrenjas.

PËRRENJAS– Një aks ident ka ndodhur ditën e sotme në Përrënjas aty ku një makinë është përp lasur me një kamion.

Makina e cila kishte brenda disa dasmorë ka pasur të lënduar. Mësohet se për pasojë është lë nduar lehtë në këmbë një person.

Nga makina ka dalë dhe nusja e cila është shoqëruar nga një person që iu është gjendur aty pranë.

Ende nuk bëhen të ditura shkaqet e aksid entit.