/PESHKATARl gjen një shishe në breg dhe Iexon brenda saj mesazhin 36-vjeçar me fjalë që nuk i kishte dëgjuar kurrë

PESHKATARl gjen një shishe në breg dhe Iexon brenda saj mesazhin 36-vjeçar me fjalë që nuk i kishte dëgjuar kurrë

Historitë e vjetra në lidhje me mesazhet në shishe kanë qenë gjithmonë magjepsëse,sidomos per ate qe vlerësojnë romancën.

Ndërsa Interneti ka përparuar në një pikë ku ky lloj i komunikimit nuk është më i nevojshëm.

ka ende mesazhe të rëndësishme që lundrojnë rreth ujërave.Një peshkatar nga Gjeorgjia e ka perjetuar nje situate te tille dhe kjo histori do të prekë zemrat tuaja.

Ryan po shijonte një ditë zbavitëse peshkimi me miqtë dhe të dashurit e tij, kur vuri re një shishe kafe të vendosur në rërë. Kur iu afrua e kuptoi se duhej të kishte diçka të veçantë brenda ne kete shishe dhe e terhoqi menjehere. transmeton 10gjera.com

Mesazhi qe gjendej brenda shishes,ishte nje mesazh i shkruar tre dekada më parë, por ishte ende plotësisht i lexueshëm. Ajo ishte vendosur në vitin 1981 në Florida dhe Ryan vendosi te gjente autorin e saj, një njeri me emrin Douglas.

Adresa në anën e pasme ishte e vjeter, pasi prona tashmë ishte shitur disa herë gjatë ketyre viteve.
Ai pastaj arriti në Southeast Asian Outfitters ,takoi disa njerez qe postuan një post në Facebook që u lejoi atyre të hyjnë në kontakt me Douglas.

Ai ishte i habitur që dikush kishte gjetur shënimin e tij. Ai së shpejti do të takohej me Ryan për të shijuar disa birra. transmeton 10gjera.com.
Ryan thotë se biseda me Douglas ishte e pabesueshme.

Të dy burrat ishin në gjendje të gëzonin shoqërinë e njëri-tjetrit.

Sidoqoftë, Ryan na lë të gjithëve një mesazh shumë të rëndësishëm: mos i hidhni gjërat në oqean, pasi ata do të mbeten atje përgjithmonë!