Peshkoi në akull, nuk do ta besoni çfarë nxori nga aty

0
372

Një video e peshkimit në akull është bërë hit në internet.
Aty shihet një grua teksa peshkon dhe nxjerr një peshk shumë të madh.

Shikojeni videon, do të befasoheni vërtetë!

想不到冰上能釣到如此大的魚

想不到冰上能釣到如此大的魚釣魂:釣魚影片資料庫 : http://addifish.com/請支持我們的FACEBOOK專頁→【 釣上癮 – Addicted Fishing 】

Posted by 釣上癮 – Addicted Fishing on 2017 m. gruodžio 25 d., pirmadienis