/PIas gjate emisonit:SiIvana SFlDON Gjuzin: Tironsit nuk e shohin dot baIIkonin e Tropojës, jemi shumë Iart

PIas gjate emisonit:SiIvana SFlDON Gjuzin: Tironsit nuk e shohin dot baIIkonin e Tropojës, jemi shumë Iart

Zv/Presidenten e partisë Kons ervatore, Silvana Bushati e ftuar në emisionin “360 Gradë” në RTV Ora u përfshi në dis kutim me kreun e Kon servatores. Kujtim Gjuzi.

Diskutimi në studio:

Bushati: Jam tropojane dhe të arrish të shikosh baIIkonin tim duhet shumë lart dhe do shumë punë e shumë kohë, nuk e di se për çfarë baIIkoni e ka pas.

Gjuzi: Tirana i sheh të gjitha se e ka bërë metorpol, mirë se keni ardh në Tiranë.

Bushati: E kemi bërë ne të ardhurit Tiranën.

Zheji: Kjo është pjesa më e bukur për Europën./oranews

Shihni videon e plote: