syntax error, unexpected '<', expecting end of file

PIas GRUSHTl në Tv Klan: Ja çfarë NDODHl në emisionin e Ardit Gjebreas dhe Eni Cobanit (VIDEO)

Tek e E Diela Shqiptare ka marrë pjesë Lumturia dhe Kaso të cilët janë kunetër dhe kanë ardhur të zgjidhin një çështje mjaft de likate.

Lumturia ka 5 motra dhe një vëlla. Vëllai dhe një nga motrat e saj vu aj në nga shëndeti mendor.

Motra është shtruar në sp italin psi kiat rik të Vlorës, ndërkohë Ardiani është vu ajt ës i dë nim it në bu rg un e Za harisë në Krujë.

Lumturia nuk është e qetë për këtë fakt dhe sot në se ancë kishte thirrur motrën e saj

Mirësie e cila kishte kujdestarinë e të vëllait dhe ja kaloi motrës tjetër Nerencës, që e ka futur vëllain në b u rg duke pretenduar se është bërë ag re siv.

Në këtë se ancë u paraqit Kaso, burri i Mirësisë sepse ajo nuk kishte mundësi.

Lumturia e cila jeton në Itali kërkon që kujdestarinë e të vëllait ta marrë sërish

Mirësia dhe vetë ajo do e ndihmojë financiaris ht dhe me çdo gjë që i nevojitet.