/PIas në Durrës, 53-vjeçari hyn me ka IIashnikov brenda qendrës së votimit (Emri)

PIas në Durrës, 53-vjeçari hyn me ka IIashnikov brenda qendrës së votimit (Emri)

Hyn me ar më në qendër të votimit, kë rcënon komisionerët, th yen kutinë e votimit, por arre.stohet në flagrancë nga Policia.

Policia i sekuestron edhe një ar më zj arri ka IIashnikov.

Në datë 30.06.2019, rreth orës 08:55, në Katund Sukth, Durrës, shtetasi Ramiz Bakanaçi 53 vjeç, banues në Katund Sukth, është futur me ar më zj arri në QV nr. 1521, dhe pasi ka kë rcënuar komisionerët, ka marrë kutinë e votimit duke e nxjerrë jashtë ambienteve të QV dhe ka hedhur materialet zgjedhore.

Reagimi në kohë i Policisë bëri të mundur kapjen e këtij personi. Gjatë kontrollit të ushtruar, Policia i gjeti dhe sekuestroi ar mën e zj arrit a utomatlk model 56, me të cilën autori hyri në qendër votimi. Materialet hetimore i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së parë Durrës për veprat penaIe “Mbajtja pa leje e ar mëve luf tarake dhe municionit “,

“Pengimi i subjekteve zgjedhore” dhe “Dëmtimi me dashje i materialit zgjedhor”. Policia e Shtetit është e vendosur për të garantuar mbarëvajtjen e procesit zgjedhor si dhe për të mbrojtur liritë dhe të drejtat themelore të qytetarëve. Cilido që do të kryejë veprime që cenojnë procesin e votimit dhe liritë e të drejtat e qytetarëve, do të përgjigjet para ligjit.