/PIas në emision/ “Na çave k**** na çave”, konkurrenti SHTRlN në tokë Renato Mekollin

PIas në emision/ “Na çave k**** na çave”, konkurrenti SHTRlN në tokë Renato Mekollin

Hell’s Kitchen mbrëmjen e sotme është përballur me një ngjarje që s’ka ndodhur kurrë më parë.

Gjithçka ndodhi kur shef Renato hedh tiganin me patate të Eusebios, ndërsa ky i fundit revoltohet e fillon të ofendojë.

Më pas konkurrenti përplas banakun në nerva e sipër dhe e përplas në tokë shefin Djall.

Ky veprim i pandodhur më parë ka shkaktuar përjashtimin e tij nga kuzhina më e famshme në Shqipëri.

https://www.instagram.com/p/CIrCQ5rBIJ2/?utm_source=ig_web_copy_link