Lajme

PIas në prapaskenë, daIin detajet që nuk u transmetuan: “Se më deshi k…” unë të…

Naumi ka përdorur fjalor fy es me Linditën dhe e ka of enduar keq pasi bra ktisi takimin.

Lindita po i kërkonte llogari për fjalorin e përdorur dhe ai vijoi sërish me të njëjtat veprime.

Naumi: E falenderoj që iku, më bëri një nder të madh se kam një hall më pak.

Lindita: Nuk të lejoj të më shash familjen time. Kush je ti të më prekësh në familje. Kujt i thua kështu fjalësh? Je injorant? Kush je ti? Mund të jesh cuni i Berlusconit, nuk më intereson. Kush je ti të më prekësh në familje? Injorant.

Naumi: Ke më gjë për të thënë?

Lindita: Pse më preke në familje?

Naumi: Se më deshi k….

Lindita: Injorant.