/PIas në Top Channel: Ndrίçimi tentοn të pυthë në bυzë Stelën brenda në studio

PIas në Top Channel: Ndrίçimi tentοn të pυthë në bυzë Stelën brenda në studio

Gjatë debateve të forta mes Armandos dhe Ndriçimit, ky i fundit përpiqet të puthë Stelën.

Armando akuzoi Ndriçimin dhe konkurrentë të tjerë se takohen jashtë studios dhe thurin intriga me njëri-tjetrin dhe publiku duhet ta dijë.

Ndriçimi tenton të puthë në buzë Stelën brenda

Ndriçimi shprehet se “Armando e ka personale me të ngaqë ka përqafuar Stelën”.

Në debat e sipër, ai thotë Stelës: Ta puth pak në buzë. Stela shmanget dhe kështu ai i jep një puthje në faqe.about:blank

Armando ka qenë më parë në takim me Stelën, por nuk shkoi mirë dhe Stela tha se nuk i jepte energji të mirë, e bëri të ndihej keq dhe në siklet.