/PIas SHERRl në Rinas, gruaja dhe dashnorja e burrit bëhen GAZl i botës (VIDEO)

PIas SHERRl në Rinas, gruaja dhe dashnorja e burrit bëhen GAZl i botës (VIDEO)

Nje grua dhe nje vajze e re jane perfshire ne nje sh e rr ne aeroportin e Rinasit, teksa ishin duke pritur mberritjen e pasagjereve.

Duket se prisnin te njejtin mashkull, se paku aq sa duket nga biseda mes tyre ne videon qe mund ta shihni me poshte.

Gratë kanë kuptuar se çfarë po ndodhte dhe kanë nisur të ko nfl ikto he n mes njëra-tjetrës, duke mos u tër heq ur asnjëra prej të dyjave nga pritja e gjatë.

Ajo dëgjohet të thotë:

“Po ti je katunare, Jo pro na e shtëpi të kesh, po ti je fshatare.

Kush po ta prish familjen ty?

Ti bën vetëm ma gjira. Je mag jistare. S’ke tu rp.

Shiko si je bërë, si e çm en dur”- thote vajza e re, veshur me pantallona te shkurtra, nderkohe qe tjetra i s ul et me fjale f yes e.

https://vidnews.net/embed/1540019590974