“Picirukja Hajdari turp për ty, gj.akshkelur shko moj nga…”, shpë.rthen rrjeti nga komentet ndaj deputetes (Foto)

  0
  302

  Deputetja e Partisë Demokratike Rudina Hajdari ka shpërndarë në rrjetet sociale fjlaim e mbajtur nga ana e saj në seancën e djeshme plenare, por ajo çfarë bie tapër në sy në statusin e saj janë komentet nga ana e qytetarëve të cilët e kritikojnë ahpër lidhur mmë vendimin e Hajdarit për të mos e djegur mandatin.

  Një pjesë e madhe e qytetarëve e konsiderojnë vendimin e saj si kundra frymës politike të partisë nga radhët e të cilës ajo është zgjedhur deputete.

  Të tjerë e kanë quajtur si një vendim i cili bie ndesh me kontributin dhe sakrificat e të atit, Azem Hjadari për ardhjen e demokracisë në Shqipëri, duke argumentuar se Vendimi i deputetës është anti-frymës që ai kishte dhe përfaqësonte.

  Kujtojmë se Rudina Hajdari refuzoi ti bashkohej vendimit të opozitës për djegien e mandateve në grup, me argumentin se ajo përfaqësonte interest e piopiulliut që e ka votuar dhe që mund të shërbejë më mirë atij përmes ushtrimit të detyrës së deputetes.