PIot 38 vite nga fiImi, SHlKONl si duket sot “Shoku Tili”

0
408

“Shoku ynë Tili” është një nga filmat shqiptarë më të preferuar.

Në kohën e transmetimit, filmi mbante të go;zhduar para ekranit shqiptarët.

Ndërsa të gjithë kanë qeshur me batutat e personazhit kryesor, Tilit.

Që nga xhirimi i filmit kanë kaluar plot 38 vite.

Ndërsa në media kanë qarkulluar foto të aktorit, Arben Latifi, që ka luajtur Tilin.

Sot ai ndodhet në Gjermani dhe nuk e ka ndjekjur aktrimin.

Edhe pse vitet kanë kaluar aktori vazhdon të mbtet po aq simpatik sa dikur dhe me flokët biond.

SHlKONl fotot më poshtë si duket sot “Shoku Tili”: