/PIot 38 vite nga fiImi, SHlKONl si duket sot “Shoku Tili”

PIot 38 vite nga fiImi, SHlKONl si duket sot “Shoku Tili”

“Shoku ynë Tili” është një nga filmat shqiptarë më të preferuar.

Në kohën e transmetimit, filmi mbante të go;zhduar para ekranit shqiptarët.

Ndërsa të gjithë kanë qeshur me batutat e personazhit kryesor, Tilit.

Që nga xhirimi i filmit kanë kaluar plot 38 vite. Ndërsa në media kanë qarkulluar foto të aktorit, Arben Latifi, që ka luajtur Tilin.

Sot ai ndodhet në Gjermani dhe nuk e ka ndjekjur aktrimin. Edhe pse vitet kanë kaluar aktori vazhdon të mbtet po aq simpatik sa dikur dhe me flokët biond.

SHlKONl fotot më poshtë si duket sot “Shoku Tili”: