/‘Pjesa më e bukur e ditës? Dreka me…’/ Arbana Osmani bën dedikimin speciaI për personin e saj të veçantë (Foto)

‘Pjesa më e bukur e ditës? Dreka me…’/ Arbana Osmani bën dedikimin speciaI për personin e saj të veçantë (Foto)

Arbana Osmani dhe Xhemi Shehu përveç se i bashkon profesioni, i bashkon dhe një miqësi disavjeçare.

Dy moderatoret kanë treguar se kalojnë shumë kohë së bashku. Nuk kanë munguar asnjëherë fotot në dreka, darka apo edhe udhëtime dhe aktivitete sportive.

Së fundmi, ka qenë Arbana ajo që ka postuar një foto nga dreka që ato kanë kaluar së bashku dhe e ka shoqëruar me një koment shumë domethënës.

‘Pjesa më e bukur e ditës? Dreka me zemrën time’, shkruan moderatorja.

Vajzat duken shumë të qeshura dhe koha që kanë kaluar së bashku i ka shtuar edhe më shumë lumturinë.