/Plas tjetër skandaI/ PubIikohet Lista e patronazhistëve të PD, numrat e telefonit dhe të dhënat konfidenciale të shqiptarëve (Ja lista e plotë)

Plas tjetër skandaI/ PubIikohet Lista e patronazhistëve të PD, numrat e telefonit dhe të dhënat konfidenciale të shqiptarëve (Ja lista e plotë)

Prej gati një jave në media flitet vetëm për patronazhistët.

Por teksa deri sot akuzat drejtoheshin vetëm kundrejt PS, sot report tv ka publikuar listën me emrat e patronazhistëve të PD.

Në të vërtetë e njëjta database, me të njëjtat të dhëna konfidenciale, me numra telefoni,

karta ID dhe nga një patronazhist për secilin përdoret prej vitesh edhe nga partitë e Partia Demokratike.