/PlTONl GLLABËRON DHINË, FSHATARËT IA NXJERRlN NGA STOMAKU

PlTONl GLLABËRON DHINË, FSHATARËT IA NXJERRlN NGA STOMAKU

Pitoni 4 metra i gjatë në Kinë “vodhi” një dhi nga fermeri dhe e gllabëroi menjëherë, por nuk shpëtoi paq.

Fermeri dhe gruaja e tij dolën të kërkonin grabitqarin pasi vunë re se i mungonte një nga bagëtitë.

“Dhitë tona z h dukeshin vazhdimisht që prej fillimit të këtij viti.

Deri tani kemi humbur 20. Kisha ndjenjën që i hante diçka dhe e vërtetova kur pashë gjarprin gjigand në malin pranë fermës tonë”, tha fermeri Yao.

Ai, së bashku me fshatarët e kapën zvarranikun nga bishti dhe qëndruan një orë duke u munduar që nxjerrin dhinë 39 kg nga stomaku i tij.

Pas kësaj, ata e lëshuan sërish pitonin në natyrë.

Dhia e pajetë u fotografua e mbuluar nga lëngjet tretëse të pitonit, pasi ishte asfiksuar deri në v/ dekje dhe më pas është gëlltitur.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/1998842.html