/“Po bëj 4 orë në ditë sepse…”, njihuni me 24-vjeçaren që na la pa frymë me ato që bën…

“Po bëj 4 orë në ditë sepse…”, njihuni me 24-vjeçaren që na la pa frymë me ato që bën…

Një modele ka treguar se sa herë në ditë kryen marr ëdh ën ie dhe pse e bën këtë.

Ajo rrë/fen se cdo ditë, për të mbajtur trupin në formë, krahas ushtrimeve fizike dhe palestrës, bën rregullisht 3 deri në 4 orë se ks.

Grasi Mattos ka një rutinë të rreptë ushtrimesh fizike dhe mban gjithmonë një dietë të ekuilibruar.

Bom/ba 24-vjeçare beson shumë në përfitimet e përditshmërisë së marrë/dhënies in ti me.

E reja që jeton në Lisbonë, Portugali, thotë se i kushton shumë orë gjatë ditës aktivitetit.

Ajo zbuloi se pushimet e vetme që ka, përfshijnë të dielat.

Në total, ajo synon të humbasë rreth 8,000 kalori dhe në disa raste ajo ushtron për katër ose pesë orë rresht.

Ajo shprehet: “Nuk duhet të jetë katër ose pesë orë rresht gjithmonë ama.

Zakonisht bëj se ks kur zgjohem, pasdite dhe në darkë”.

Ajo thotë se e bën edhe kur nuk ndjen këna qësi, pasi e gjithë është në funksion të mbajtjes së trupit në formë.