/Po e bëjnë në kohë rekord/ Ja si duket nga brenda spitaIi që kanë bërë Turqit në Fier

Po e bëjnë në kohë rekord/ Ja si duket nga brenda spitaIi që kanë bërë Turqit në Fier

Rreth 50 ditë nga nisja e punimeve, ka nisur të marrë fo rmë spitali rajonal i Fierit, një dhuratë nga qeveria turke.

Kryeministri Rama ka publikuar disa foto të tjera nga kjo vepër e rëndësishme për sistemin tonë shëndetësor, ku shihet se sa kanë avancuar punimet brenda godinës.

Ndërtimi i këtij spitali shtrihet në një hapësirë prej 50 000 m2, nga e cila 13.000 m2 i dedikohet godinës që do të jetë me 1 dhe 2 kate. Në Turqi gjatë janarit, Erdogan i premtoi Ramës se spitali përfundon brenda 3 muajsh, ose më saktë para zgjedhjeve të 25 prillit.