/Po ecte në rrugë, shqiptari dh unon poIicin grek pas de batit, efektivi përfundon në spitaI

Po ecte në rrugë, shqiptari dh unon poIicin grek pas de batit, efektivi përfundon në spitaI

Një efektiv poIicie është dhu.nuar nga një shqiptar dhe ka përfunduar i shtruar në spital.

Ngjarja ka ndodhur mëngjesin e sotëm, në sheshin Gaios në Paxos, Greqi.

Mësohet se efektivi në orët e para të ditës së djeshme, ka qenë duke ecur në shesh, në momentin që është përballur me shqiptarin.

Të dy, kanë de batuar me njëri-tjetrin, ndërsa shqiptari e ka su.lmuar dhe dhu.nuar.

Efektivi i policisë është dërguar në spital, për të marrë ndihmën e nevojshme mjekësore, ndërsa shqiptari është vënë në pra.nga.

Dëshmia e policit, që ndodhet në spitalin e Janinës, pritet të zbardhë më tepër detaje.