/Po flinin gjumë, por qeni i zgjon në mes të natës, e tm.errshme ajo që po ndodhte

Po flinin gjumë, por qeni i zgjon në mes të natës, e tm.errshme ajo që po ndodhte

Brousseau një nënë 29-vjeçare jeton me burrin, me foshnjën e tyre Harperin 9 javëshe dhe qenin Dukën.

Qeni është shumë special për të sepse ajo e ka marrë në shtëpi atë para gjashtë vjetësh dhe ka qenë gjithmonë pranë saj dhe sidomos tani që ka Harperin ata luajnë së bashku.

Mirëpo, një natë teksa Brousseau po flinte me burrin në dhomën e saj, Duka ishte duke pushuar në dhomën e Harperit dhe në atë moment diçka e bëri atë të zgjojë prindërit e vogëlushes.

Menjëherë çifti shkon në dhomën e saj dhe shikon se ajo ishte përd.redhur në atë mënyrë të tillë, që nuk mund të merrte më frymë, ajo ishte duke u mb.ytur.Ata arritën që t’i vinin në ndihmë vogëlushes në moment.Qeni hero arriti të zgjonte prindërit e saj në kohë dhe tashmë ajo është shëndoshë e mirë.