/Po fotografonte hënën, 40-vjeçarja kap ‘dy gjyshërit duke shkuar në par ajsë’

Po fotografonte hënën, 40-vjeçarja kap ‘dy gjyshërit duke shkuar në par ajsë’

Një 40-vjeçare ishte duke i bërë disa foto hënës me idenë për të bërë një shaka por mbeti e hab.itur nga rezultati. Ajo që kapi në kamera dukej sikur shfaqte momentin kur dy figura po ‘shkonin drejt një drite në pa.rajsë’.

E premtja e shkuar ishte ditë ku ndodhën disa gjëra ‘sup.ernatyrale’ si Hëna e rrallë e të Korrave në qiell e shoqëruar nga data 13 dhe e premtja. Event që nuk ndodhte që në vitin 2000.

Melissa Bauman, nga Wareham, Massachusetts, po përgatitej të bënte një foto ‘mi.stike’ të hënës por gjithsesi mbeti e habitur nga rezultati. Bauman e bëri foton nga dhoma e gjumit por ndërkohë që po shihte në ekranin e celularit vuri re se dukej sikur kishte njerëz në qiell.

Në foto dukej sikur ishin dy persona duke ecur drejt hënës ndërsa një i tretë u uronte ‘mirëseardhjen’ duke u dhënë dorën.

Me shumë mundësi pamja e çuditshme është formuar nga gjurmët që mund të kenë qenë në dritare në momentin që është bërë fotoja.

40-vjeçarja tha:

Thjesht po rrija në divan dhe e drejtova celularin nga hëna, pastaj kur pashë se çfarë kisha fotografuar dukeshin si njerëz. Sht.anga. Dukej si pamje nga par.ajsa.”
Burimi:UNILAD|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania