Uncategorized

Po i afrοhet Tokës, shikοni LIVE ku ndοdhet tani rαketa kineze e dalë jashtë kοntrollit

Mediat e ndryshme dhe portalet e specializuara te fushes po transmetojne live levizjen e raketes kineze ne drejtim te Tokes.

Nderkohe qe te gjithe jane me sy nga qielli per te pare dicka nga kjo ngjarje, raketa u pa me sy te lire pak me pare përtej Adriatikut.

https://youtu.be/tjEfpRAt0MA