/Po kjo ku i gjeti se është vetëm 22 vj eçe? Ja kush është deputetja shqiptare që e ka miliona në bankë

Po kjo ku i gjeti se është vetëm 22 vj eçe? Ja kush është deputetja shqiptare që e ka miliona në bankë

Ajo është deputetja më e re në Kuvendin e Kosovës.

Edhe pse vetëm 22 vj eçare, Fjolla Ujkani ka arritur të bëhet deputete e Kuvendit të Kosovës.

Kush është 22-vj eçarja Fjolla Ujkani, deputetja më e re në …

Ajo në Agjencinë Kundër K orrupsionit ka deklaruar pasurin e saj, si dhe të ardhurat mujore.

Familja e saj ka të trashëguar një tokë me vlerë të 90 mijë eurove, ndërkaq shtëpia e tyre ka vlerë prej 100 mijë eurove.

Deputetja e VV-së posedon një veturë të tipit Mercedes të blerë në vitin 2019 me vlerë prej 9.900 eurove.

Po ashtu, familja e saj ka dy vetura tjera të blerë në vitin 2017 dhe 2018.

Ndërkaq, posedojnë një fabrikë të llaqeve në vlerë prej 450 mijë euro.

Gjithashtu, deputetja Ujkani ka deklaruar të hyrat e saja, si dhe kursimet të cilat i kanë në institucione financiere.