/Po pastronte dhomën e të dashurit, 19-vjeçarja zbulon diçka të tme.rrshme

Po pastronte dhomën e të dashurit, 19-vjeçarja zbulon diçka të tme.rrshme

Një 19-vjeçarje është habitur kur ka pastruar dhomën e të dashurit të saj, pasi ka zbuluar se ai ishte një pe.dofiI.

Lorna-May Anslow, nga Portsmouth, ishte vetëm 16 vjeçe kur ajo u takua me Joseph Johnson, 21 vjeç, në Facebook, në maj të vitit 2014.

Pas ngeli shtatzënë, Lorna Lorna-May, e cila tani 19 vjeçe, u zhvendos në shtëpinë e nënës së Johnson, por bota e saj u përm.bys kur mësoi se i dashuri i saj ishte aku.zuar për aktivitet se.ksuaI me një vajzë të mltur.

Pasi i dashuri i saj u kthye nga praktika e sportit, ajo foli me të dhe ai i bëri me dije se kjo gjë kishte ndodhur kohë më parë dhe se tani ishte penduar.

Por, gjykata e shpalli fa.jtor dhe këtë gjë Lorna nuk e duroi dot, ndaj dhe kur lindi vajzën nuk e lejoi djalin që donte që t’i afrohej asaj dhe vajzës.

Më vonë ajo zbuloi se ai ende vazhdonte që të fIiste me vajza të mltura dhe adoIe.shente, ndaj dhe kërkoi ai të mos e takonte më vogëlushen që Lorna kishte sjellë në jetë.