/Po punonte tokën, dëshmitari tregon përpIasjen e grabltësve me PoIicinë: Si në Iuftë, kishte breshërl kaIIashi dhe pistoIetash për 3 minuta (VIDEO)

Po punonte tokën, dëshmitari tregon përpIasjen e grabltësve me PoIicinë: Si në Iuftë, kishte breshërl kaIIashi dhe pistoIetash për 3 minuta (VIDEO)

Ismet Vladi është një nga dëshmitarët që ka parë nga afër përpIasjen e grabltësve të Rinasit me poIicët që po i ndiqnin pas.

I pyetur nga gazetarja e Top Channel Anila Hoxha, Vladi ka treguar se kishte qenë duke punuar tokën kur kishte dëgjuar të sh.tënat dhe ishte bërë kurioz. Sipas tij tre makina poIicie ishin vënë në ndjekje të furgonit të grabltësve të Rinasit, të cilët në dalje të rrugës së fshatit kishin ndaluar furgonin dhe kishin hapur zj.arr me breshërl kaIIashnikovi ndaj poIicisë.

Ismet Vladi tregon se menjëherë dhe poIicët ishin përgjigjur me z.jarr, ndërkohë që siç përshkruan ai vendi u kthye në Iuftë pasi qëIIohej me br.eshëri nga të dy anët.

Dëshmitari ka vazhdon më tej duke treguar se furgoni i bardhë i grabltësve kishte bllokuar rrugën dhe një prej tyre qëIIonte me br.eshëri drejt poIicëve. Pas vr,asjes së njërit prej tyre siç tregon dhe Ismeti për Top Channel, të sh.tënat kanë pushuar.

VIDEO – TOP CHANNEL