”Po shkon 40 υ jeçe dhe pa mαrtυar”/ Shqiptarët pyesin prezantuesen e njohur shqiptare kur ka hυmbur υig jërίnë

Albana Osmani është treguar gjithmonë e rezervuar përsa i përket jetës së saj pr/ivate.

Ajo është munduar ta mbajë gjithmonë larg vëmendjes, pavarësisht kuriozitet të shumtë. Së fundmi, moderatorja e njohur ka dhënë disa detaje nga jeta e saj personale.

Albana ka rrë fyer se nuk është lidhur kurrë me ndonjë person të huaj duke u shprehur se kjo gjë thjesht nuk i ka rastisur. 

Ndërsa u shpreh se do ishte e hapur për lidhje me të huaj nëse do gjente personin e duhur. “Asnjëherë me të huaj.

Dhe kjo jo për patriotizëm. Thjesht nuk ka rastisur. Nëse do ndodhë dhe do jetë njeri i mirë, për mua nuk ka asgjë. Është e rëndësishme të kuptohesh.

Do ishte mirë gjithmonë shqiptar sepse familjet do merreshin më shumë vesh”.

Ndërsa nuk mungoi as pyetja se kur e ka humbur vir gjë rinë, ku Albana u shpreh: “Vir gjë rinë?

Është një pyetje shumë e kon sumuar. Të them të drejtën dhe kur e kam dëgjuar në disa intervista këtë pyetje,

kam thënë ‘Boh shumë, shumë mentalitet i gab uar, ende bëhet kjo pyetje?’. Për kuriozitetin tuaj, kam qenë 52 vjeç”. Bëjni mirë llogaritë”. 

SHIKO VIDEON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *