syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Po shkonin për të marrë nυsen, υetëtima godet krυshqit dhe u merr jetën αtyre

Të paktën 17 të ftuar në një dasëm në Banglandesh kanë humbur jetën pasi janë go ditur nga vetëtima.

Krushqit sapo kishin zbritur nga një varkë dhe ishin nisur për te shtëpia e nuses, në qytetin Shibganj, në momentin që u go ditën nga vetëtima.

Dhëndri dhe 14 persona të tjerë mbetën të pl ag osur rëndë.

Dëshmitarët që panë ngjarjen e tmerrshme thonë se toka u godit nga më shumë se një vetëtimë, raporton newsbo mb.al.

Në vitin 2016, Banglandeshi e shpalli vetëtimën si katastrofë natyrore, kur më shumë se 200 veta humben për shkak të vetëtimave në një muaj të vetëm, dhe 82 në një ditë të vetme.

Ekspertët thonë se shpyllëzimi ka ndikuar së tepërmi në rritjen e vi kt ima ve për shkak të go ditjes nga vetëtimat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *