/‘Po taII b*thën ti?’, konkurrenti suImon Renaton në mes të emisionit (Video)

‘Po taII b*thën ti?’, konkurrenti suImon Renaton në mes të emisionit (Video)

Ka p lasur keq she rri në puntatën më të fundit të “Hell’s kitchen”, mes shefit Renato Mekolli dhe konkurrentit Ledjon.

Shefi e akuzoi Ledjonin se i hodhi ujë supës për ta shtuar, por ai nuk e pranoi këtë. Renato u nxeh dhe e derdhi të gjithë tenxheren me supë që kishte gatuar Ledjoni. Ky i fundit iu kthye me nerva: “Po ti taII b*thën? TaIIesh ti?”. Ledjoni vazhdoi me ofe.ndime dhe i nxehur shkoi të kapte shefin. Ishin djemtë e skuadrës ata që e ndaluan që sh erri të të mos përfundonte në përpIasje fizike.

“E kam inat kur më thotë tjetri diçka të padrejtë. Shefi ishte i padrejtë, më tha i hodhe ujë ndërkohë unë nuk i hodha ujë supës”, u shpreh Ledjoni.