/Po taIIen me të gjithë? Dy konkurrentët e Përputhen kapen mat me vajzat e Love Story

Po taIIen me të gjithë? Dy konkurrentët e Përputhen kapen mat me vajzat e Love Story

Përputhen dhe Love Story janë dy nga formatet dating më të komentuara të momentit.

Në Love Story rreshtohen vajzat para një djali, ndërsa në Përputhen, djemtë përpara vajzave.

Mirëpo, dy nga djemtë e komentuar të momentit, Atdheu dhe Andi Artani nga Përputhen, duket se po luajnë një lojë mjaft të ndyrë, shkruan meganews.al.

Teksa tërheqin vëmendjen dhe bëjnë një lojë të shpifur duke puthur vajzat në emision, nuk e kanë problem që të ekspozohen në publik me vajzat ish konkurrente të “Love Story”.

Është pikërisht Redona që u eleminua dy javë më parë dhe Generda, të cilës Saimiri i dha dorën mbrëmë.

Pak më parë meganews.al publikoi foto të Atdheut me një vajzë, nga e cila nuk ka më dyshim se është Generda.

Në këto kushte, a nuk duhet që produksioni i Përputhen të marrë masa ndaj dy konkurrentëve, që edhe një herë më shumë po tregojnë se kanë ardhur për vëmendje dhe asgjë tjetër.