/Po udhëtonte drejt Greqisë, 24-vjeçarja shqiptare befason udhëtarët me atë që fshihte në çantë

Po udhëtonte drejt Greqisë, 24-vjeçarja shqiptare befason udhëtarët me atë që fshihte në çantë

Një vajzë shqiptare ka ngritur në këmbë poIicinë greke sapo ka kaluar Kakavijën pas kontrollit të kryer.

Autobusi i linjës në Kakavijë-Janinë është ndaluar nga policia në kryqëzimin e Kallpaqit dhe i ka kërkuar shoferit që të verifikojë një pasagjere shqiptare, e cila kishte hipur në autobus sapo kishte kaluar kufirin.

Gjatë kontrollit të 24-vjeçares, policia ka gjetur në çantën e saj 7 pako me 7 kilogramë ha.shash secila dhe një pako me 550 gram marljuanë.

Vajzës iu sekuestrua dr.oga bashkë me celularin që mbante dhe hetimet vijojnë