/Po udhëtonte me super shpejtësi në autostradë, del nga dritarja makinës për të bërë…selfie (Video)

Po udhëtonte me super shpejtësi në autostradë, del nga dritarja makinës për të bërë…selfie (Video)

Gjatë vozitjes nëpër një autostradë të Canary Island, një turist ka dalë jashtë derës për të bërë seflie, duke rrezikuar të binte në çdo moment.

Megjithëse ndodhej para një peizazhi përrallor, ai kreu këtë veprim të pa menduar mirë, derisa vetura po lëvizte me mbi 80 kilometra në orë, ndërsa prapa ndodheshin edhe vetura tjera.

Ngjarja nuk ka mbetur vetëm si filmim i shpërndarë në internet, pasi kanë nisur hetimet dhe është identifikuar autori.

Raportohet se bashkë me tre persona tjetër, që janë turistë në atë ishull, janë marrë në pyetje dhe u liruan deri në një vendim tjetër.