Po udhëtonte për në SHBA,doganierët amerikanë ngeIin pa mend nga ajo që i gjejnë shqiptarit ne avion

  0
  364

  Një histori e tillë ka ndodhur me dy shqiptarë që udhëtonin drejt ShBA-së. Ata kanë habitur autoritetet dhe mediat përtej Antantikut.

  Autoritetet doganore në Aeroportin e Filadelfias në SHBA, përmes një qeni detektor zbuluan 14 kg produkte ushqimore të ndaIuara, brenda në valixhen e dy shqiptarëve. Ngjarja ka ndodhur me 16 dhjetor të vitit të 2019, por është bërë sëfundmi publike.

  Në valixhen që u përkiste dy udhëtarëve shqiptarë, emrat e të cilëve nuk u bënë publikë, raportohet se u gjetën mes të tjerash mish i papërpunuar, kremviçe, presh, pIënc si dhe gështenja. Specialistët gjetën në mesin e gështenjave edhe dy ins ekte të gjalIIa.

  Autoritetet i se kuestruan ushqimet dhe i lanë dy shqiptarët që të vazhdojnë vizitën e tyre në Filadelfia.